Asanan Alkeet 5.1.2019

Tervetuloa Saana Yogan helpolle, yksipäiväiselle joogan alkeiskurssille! Asanan Alkeet -päivässä opit yleisimpien joogan asentojen, eli asanoiden, tekniikkan sekä tutustut asanan viiteen tärkeään komponenttiin: hengitykseen, katseen suuntaamiseen, virtaavuuteen, lämmön tuottamiseen ja oikeanlaiseen ryhtiin. Lisäksi saat perustaidot harjoitusta tukevien välineitten, kuten blokkien ja joogapyörän, käyttöön. Kurssin jälkeen olet valmis osallistumaan kaikille Saana Yogan viikkotunneille - myös kaikista voimakkaimmalle, hikiselle Power Flow -tunnille! Suosittelemme vahvasti joogatunneilla käyntiä heti alkeiskurssin jälkeen, jotta pääset muodostamaan joogasta säännöllisen harjoituksen ja opit jäävät mieleen.

Jooga on niin fyysinen kuin henkinenkin harjoitus. Harrastuksena se lisää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa - sekä keskittymiskykyä, onnellisuutta ja henkistä hyvinvointia! Mikäli sinulla on kysyttävää kurssista, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saanayoga(a)gmail.com. Varaa oma paikkasi jo tänään ajanvarausjärjestelmästä:

 

INFO

  • Kurssi pidetään lauantaina klo 12.30-16

  • Kurssin hinta on 65 euroa.

  • Maksu paikan päällä kurssin alkaessa.

  • Maksuvälineeksi käy myös liikuntasetelit, -kortit ja -mobiilimaksut! Smartum, Edenred, ePassi. Lasku on myös mahdollinen!

  • Seuraava samanlainen kurssi pidetään 12.1.

21.jpg