Asanan Alkeet 17.11.2018

Tervetuloa Saana Yogan helpolle, yksipäiväiselle joogan alkeiskurssille! Asanan Alkeet -päivässä opit yleisimpien joogan asentojen, eli asanoiden, tekniikkan sekä tutustut asanan viiteen tärkeään komponenttiin: hengitykseen, katseen suuntaamiseen, virtaavuuteen, lämmön tuottamiseen ja oikeanlaiseen ryhtiin. Lisäksi saat perustaidot harjoitusta tukevien välineitten, kuten blokkien ja joogapyörän, käyttöön. Kurssin jälkeen olet valmis osallistumaan kaikille Saana Yogan viikkotunneille - myös kaikista voimakkaimmalle, hikiselle Power Flow -tunnille! Suosittelemme vahvasti joogatunneilla käyntiä heti alkeiskurssin jälkeen, jotta pääset muodostamaan joogasta säännöllisen harjoituksen ja opit jäävät mieleen. Tämän vuoksi saat superedullisesti joogata kaksi viikkoa rajattomasti!

Jooga on niin fyysinen kuin henkinenkin harjoitus. Harrastuksena se lisää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa - sekä keskittymiskykyä, onnellisuutta ja henkistä hyvinvointia! Mikäli sinulla on kysyttävää kurssista, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saanayoga(a)gmail.com. Varaa oma paikkasi jo tänään ajanvarausjärjestelmästä:

 

INFO

  • Kurssi pidetään lauantaina klo 12-16, sisältäen puolen tunnin tauon

  • Pelkän kurssin hinta 65 euroa, Anytime-passin (=joogatuntien rajaton käyttö kaksi viikkoa) kanssa 90 euroa!

  • Maksu paikan päällä kurssin alkaessa.

  • Maksuvälineeksi käy myös liikuntasetelit, -kortit ja -mobiilimaksut! Smartum, Edenred, ePassi. Lasku on myös mahdollinen!

21.jpg