Saana Yogan 1 v.-juhlaviikko!
Sep
3
to Sep 9

Saana Yogan 1 v.-juhlaviikko!

SYYSKAUSI ALKAA 3.9.! 
🍁Ensimmäisen viikon tunnit toteutetaan maksa mitä pystyt -periaatteella - kaikki tuotto lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen!

🍁Syksyn tarjouksena 3 kuukautta joogaa rajatta 180€ - kortin voit ostaa tästä hetkestä syyskuun 15. päivään saakka!

🍁Lauantaina 8.9. avoimet ovet, tapahtumaa ja tarjoiluja!

🍁Tunnit tulevat varattaviksi 27.8.

🍁Joogaa lukkarissa mukavasti jo nyt - saa ottaa varaslähdön ;)

Vuosi sitten tuoreena joogaohjaajana, hakemusten ja laskelmien kanssa painiskelevana yrittäjänalkuna en olisi ikinä uskonut, miten ihana joogastudio prosessissa syntyy. 

12 kuukautta ja lähes tuhat opetettua joogatuntia myöhemmin olen uskomattoman kiitollinen tästä kaikesta - Saana Yoga on saanut upean vastaanoton ja tänä päivänä Otavankadulla pyörii ihanan intiimi, lämmin joogasali! Kiitos tästä kuuluu teille; jotka kävitte kerran, jotka tulitte viikottain, jotka olette studiolla lähes joka päivä kuten myös teille, jotka tykkäsitte Saana Yogasta Facebookissa.

Nyt on siis aika juhlia synttäreitä! Tänä syksynä lähes 20 viikkotuntia sisältävä aikataulu startataan tehden hyvää, maksa mitä pystyt -periaatteella. Kaikki tuotto juhlaviikosta lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen!

Tule siis rentoutumaan ja vahvistumaan joogatunnille, varaa paikkasi normaalisti järjestelmästä ja halutessasi lahjoita tunnin yhteydessä. Olit sitten ensimmäistä kertaa joogamatolla tai kokenut asanakonkari, meiltä löytyy jokajoogille sopivia tunteja. 

Jos et vielä ole salillemme ehtinyt, nyt on siihen upea tilaisuus!

Viikko huipentuu lauantain avoimiin oviin - Power Flow + Inversion -tunnin jälkeen tarjolla teetä ja herkkuja, ohjelmaa ja yhdessäoloa! Aikataulusta lisää pian.

Hyväntekeväisyyskohteena tällä kerralla on mielenterveys; kuten useasti olen joogapolkuni alusta teille kertonut, kamppailin muutama vuosi sitten masennuksen kanssa. Se sairaus on niin hirveintä, kuin parasta, mitä minulle on sattunut; ilman sitä en olisi tässä, toteuttamassa unelmiani. 

En olisi päässyt masennuksen suosta ylös ilman läheisten, sairaanhoitajien ja samaa kohdanneiden tukea. Tämän vuoksi haluan lahjoittaa kaikki tuotot viikosta Kulttuuripaja Lumon toiminnan tukemiseen! 

Lumo tarjoaa tukea, tekemistä ja toimintaa haastavassa elämäntilanteessa oleville 18-35 vuotiaille. Moni osallistujista käykin läpi mielenterveydellisiä haasteita.

Hyväntekeväisyystunneilekin ilmoittaudutaan, ja mahdollisen lahjoituksen voi suorittaa käteisellä tai kortilla. Lukkarin löydät etusivulta ja FB:stä (kansikuva) ja tunnit pääset varaamaan 27.8. alkaen :)

NAMASTE ♥
t. Saana

View Event →
Feb
24
11:00 AM11:00

Fear is an ILLUSION

Rohkea on se, joka yrittää pelosta huolimatta! Tervetuloa haastamaan itsesi ja voittamaan pelkosi Saana Yogan ja Yoga Elen yhteiseen työpajaan lauantaina 24.2.! Monipuolisen päivän aikana käsittelemme pelon tunnetta mm. asanaharjoituksen, meditaation ja kirjoitustehtävien merkeissä. Tutkailemme käsitasapainoja ja käsilläseisontaa rauhalliseen tahtiin, puramme ne pieniin osiin. Mitä lihaksia aktivoit, mihin suuntaat painopisteen ja mihin katseen? Hoksatessasi jutun jujun huomaat, miten mahdottomasta tulee mahdollista ja voit päästää pelosta irti! 

 

ET TARVITSE minkäänlaista kokemusta tai taitoa käsillä tasapainoilusta, tule omana itsenäsi! Päivän aikana tulet ymmärtämään, miten kaikki on mahdollista JUURI SINULLE ja saat energiaa tulevan kevään haasteisiin! Työpajan oppeja ei tarvitse eikä kuulu jättää joogamatolle, vaan voit viedä oivallukset arkielämääsi. Saat paljon materiaalia ja erilaisia harjoituksia, joita voit hyödyntää myös kotonasi.

 

Nämä nimenomaiset harjoitukset ovat muuttaneet niin Saanan kuin Elenankin elämän; haluamme jakaa tämän kaiken just sun kanssa. Elena Kokkala opettaa joogaa ympäri maailman ja on Happy Jack Yogan tiimin jäsen. Matkustelu ympäri maailman saattaa kuulostaa unelmalta, jossa päivät kuluu aurinkoa ottaen hiekkarannoilla. Sen sijaan eritoten yksin reissailu vaatii aikamoista kanttia, haasteita hyppää eteen harva se päivä. Luovuttamisen sijasta Elenasta on kuoriutunut pelon hallitsemisen mestari, ja nyt sulla on ainutlaatuinen tilaisuus oppia häneltä!

 

Kolmen tunnin työpajan hinta on 35 euroa, maksu paikan päällä kortilla, Smartumilla, Edenredillä, ePassilla tai riihikuivalla. Ilmottautuminen etukäteen osoitteessa www.varaaheti.fi/saanayoga - varaa paikkasi heti! Varauksen peruminen on tehtävä torstai-iltaan klo 21 mennessä - myöhemmin perutuista varauksista veloitetaan. 

 

Ota mukaan muistiinpanovälineet, vesipullo ja halutessasi välipalaa. Tarjolla on teetä ja hedelmiä! Kaiken muun tarvittavan, mm. maton, blokit ja säkkipillin saat paikan päältä. Kysymysten ilmetessä laita viestiä Saanalle Fasessa, IG:ssä, tekstarilla p. 0409123742 tai tule paikan päälle <3

 

’’Fear is an illusion between you and success.’’ - Yoga Ele

 

View Event →
Feb
15
4:00 PM16:00

Hyväntekeväisyysilta!

Tervetuloa Saana Yogan, Tanssiterapia Piuman & Karri Takko Joogan hyväntekeväisyysiltaan osallistumaan erilaisille tunneille! 

Olemme mukana Yogoben ja Sylva ry:n järjestämässä hyväntekeväisyystempauksessa! Osallistu tunneille Saana Yogalla torstaina 15.2. maksa mitä haluat -periaatteella ja kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Sylva ry:n toimintaan – syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi.

Sylva ry tukee ja auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään selviytymään haastavan elämäntilanteen keskellä. Meillä on kunnia olla mukana tapahtumassa, tule sinäkin tekemään hyvää joogaamalla ja tanssien!

Klo 16.30-17.45 Luova tanssi / Kaisa Selin / Tanssiterapia Piuma
Tunnilla tanssitaan löytämällä hyvää oloa liikkeestä, kuunnellen omaa kehoa ja löytäen omia tapoja liikkua. Teemme kaikille sopivaa liikesarjaa sekä tutustumme liikeimprovisaatioon. Tervetuloa nauttimaan liikkeestä!

18.00-19.15 Yin / Saana Autio / Saana Yoga  
Rauhallisella Yin -tunnilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, jotka puhdistavat ja rentouttavat kehoa samalla lisäten liikkuvuutta. 
Yin -tunneille voit tulla ilman aiempaa kokemusta joogasta - rauhallinen harjoitus soveltuu mainiosti ensimmäiseksi joogatunniksi!

19.30-20.45 Lempeä Vinyasa Flow / Karri Takko / Karri Takko Jooga
Aloitamme tunnin lempeästi ja rauhallisesti, kehittäen vähitellen lämpöä kehoon. Tunti etenee vähitellen kohti voimakkaampaa vinyasa- osuutta, jossa on tarkoituksena saada hieman hikeä pintaan ja kehon metaboliikka kunnolla aktivoitua. Tämän vahvistavan osuuden jälkeen onkin hyvä siirtyä pitkään loppurentoutukseen, jossa tunnin hyödyt pääsevät kunnolla integroitumaan syvärentoutuksen aikana. Fuusiotunti jossa yhdistellään erilaisia joogan lajeja.

View Event →
Dec
22
1:00 PM13:00

Joululahjajoogaa 22.12.

Haluan kiittää kaikkia ihania asiakkaitani Saana Yogan ensimmäisestä syksystä Porissa tarjoamalla 22.12. kolme ilmaista joogatuntia - Afterwork Yogan, Vinyasan sekä Yinin. Paikkoja on tunneille rajoitetusti, täten siis pyydän ilmottautumista etukäteen.

Tarjolla tulee olemaan lämmintä juomaa! Mikäli et ole vielä joululahjatarjousta hyödyntänyt, niin voit samalla ostaa itsellesi tai läheisellesi tammikuun joogat hintaan 50 euroa.

Varausjärjestelmä löytyi osoitteesta www.varaaheti.fi/saanayoga - tai sitten puhelinnumerosta 0409123742.

<3 Saana

View Event →
Dec
6
5:00 PM17:00

Suomi100 - Olutjooga

Olutjoogaa Porissa

Miten saada joogasta hieman suomalaisempaa? Juomalla samalla kaljaa, tietenkin. Tervetuloa juhlistamaan satavuotiasta Suomea Saana Yogalle olutjoogan parissa! Luvassa hauska ja monipuolinen joogaharjoitus, jonka ohessa hömpsimme sihijuomaa - tuo mukaan oma pullosi!

Tälle tunnille ei tarvita aiempaa joogakokemusta eikä varsinkaan nallekarkin notkeutta tai ruista ranteessa. Riittää, kun tulet liikuntaan soveltuvissa vaatteissa, pilke silmäkulmassa! Hintaa tapahtumalla on juhlan kunniaksi vain 10,0 euroa - maksu tapahtumapaikalla joko kortilla, käteisellä, Edenredillä, Smartumilla, Tykyllä, ePassilla ... Taikka sitten Saana Yogan sarja- tai kausikortilla. Ilmottautuminen käynnissä, paikkoja rajoitetusti! Varaa siis omasi www.varaaheti.fi/saanayoga ! Jos käykin niin ettet pääse, niin peruutathan ilmottautumisesi reiluuden nimissä 24h ennen. 

Kippis!
T. Saana
puh. 0409123742

View Event →
Dec
5
to Jan 6

Joulukuun poikkeukset aukioloihin

Itsenäisyyspäivän aattona sekä itsenäisyyspäivänä poikkeusaikataulu!

5.12. pidetään vain aamutunnit ja 6.12. viikko-ohjelman tuntien sijasta pidetään Suomi100 -jooga. 

 

Saana Yogan joululoma 23.12.2017-6.1.2018

Syyskausi päättyy ilmaistunteihin perjantaina 22.12., ja matolle palataan sunnuntaina 7.1. Kiitän kaikkia upeasta syyskaudesta <3

View Event →
Nov
18
11:00 AM11:00

Sydänavausjoogaa ja kaakaota Karrin vetämänä

Lauantaina 18.11. joogataan ja nautitaan perulaista huippukaakaota. Kaakaopapu sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja on yksi tutkituimpia Superfoodeja. Kaakaopapu sisältää runsaasti mm. magnesiumia, rautaa, kromia ja sinkkiä. Kaakao on erinoimainen kuitujen lähde ja yli 10% kaakaon painosta on antioksidantteja. Tämän lisäksi kaakaolla on piristävä ja kehoa avaava vaikutus. Käytämme kaakaon voimaa syventämään joogaharjoitusta ja avaamaan erityisesti sydämen ja rinnan aluetta sekä sydänchakraa.

Päivä aloitetaan huippulaatuisen perulaisen kaakaon nauttimisella. Kaakaon juomisen ohella avataan keskustelua kaakaon erinomaisuudesta ravintoaineena ja adaptogeeninä. Lisäksi jaan tietoa ja kokemusta kaakaon hienovaraisemmista vaikutteista energiakehoon ja erityisesti sydänchakraan. Tämän jälkeen tehdään sydänalueelle keskittyvä asanaharjoitus, joka huipentuu pitkään ja nautinnolliseen shavasanaan eli loppurentoutukseen ja ohjattuun visualisaatioon. Asanaharjoitus soveltuu erityisesti konttorityötä tekeville, tiukoista hartioista ja rinnanalueesta kärsiville ja niille, jotka kaipaavat lisää liikkuvuutta yläkehoon. 

Ennen paikalle saapumista olisi hyvä välttää piristäviä nautintoaineita kuten kahvia, mustaa ja vihreää teetä: stimulantit kuten kofeiini heikentävät kaakaon vaikutusta. 

Paikalla on varalta kertakäyttömukit, mutta kaakao on ihanaa nauttia omasta lempimukista ja samalla säästämme myös hieman luontoa. Eli OMM (oma muki mukaan).  

Päivän kulku:

11:00 -11:30 Kaakaon juominen ja keskustelu
11:30 - 13:00 Asanaharjoitus
13:00 - 13:30 Loppurentoutus ja päivän yhteenveto

Hinta 30€/henkilö sis. alv. Opiskelijat 25€/henkilö sis. alv
Ilmoittautumiset osoitteessa:

https://www.varaaheti.fi/saanayoga/fi/saana_yoga/classes

Max 20 osallistujaa.

View Event →
Nov
4
10:00 AM10:00

Yoga Bliss

Mahtavia uutisia - järjestämme Saana Yogalla ihan huikeen joogatapahtuman Pyhäinpäivänä 4.11.! Päivä sisältää kaksi monipuolista tiiviskurssia sisältäen mm. joogan filosofiaa, hengitysharjoituksia, powerful flow -asanaharjoitusta sekä yoga nidraa - eli unijoogaa! Lisäksi luvassa vegaaniruokaa ja mukavaa yhdessäoloa ♥ Voit osallistua vaikka molempiin kursseihin, ja viettää koko marraskuisen lauantain yhden päivän joogaretriitin merkeissä! Minkään sortin kokemusta, erityistaitoja tai -tietoja ET TARVITSE, tule omana itsenäsi!

AAMUN KURSSI 10.00-12.30: Pranayama&Power Vinyasa
Aloitamme aamun Karrin vetämillä pranayama- eli hengitysharjoituksilla. Ne auttavat lempeästi herättelemään, rauhoittamaan sekä virkistämään kehoa ja mieltä, antaen päivälle parhaan mahdollisen alun. Jatkamme Saanan johdolla voimakkaaseen vinyasa -harjoitukseen. Vinyasa tarkoittaa virtaavaa liikettä, ja tunnilla pääsetkin tuottamaan lämpöä kehoon puhdistavan, energisoivan - ja ennen kaikkea HAUSKAN harjoituksen merkeissä! Tunnin liikkeitä varioidaan kunkin taitotason mukaiseksi - täten myös joogamatolle ensi kertaa astuvat älkööt huoliko, harjoitus sopii kaikille tasoille. Varaa vettä ja pikkupyyhe - tunnilla hikitakuu ;)

LOUNASTAUKO 12.30-13.30: Buddha Bowl&Raakakakku
Vannomme joogisessa elämäntavassa puhtaan elämäntavan ja eritoten ruokavalion nimeen - siksi tahdomme esitellä teille ihanat, maailmalla suosioon nousseet kasvisateriat nimeltänsä BUDDHA BOWL'it. Ne ovat mm. juureksista, kasviksista, kvinoasta ja palkokasveista valmistettuja, ravinnerikkaita ja herkullisia ''kulhoja'' - hyvää ja puhdasta energiaa joogapäivään! Jälkiruuaksi on tarjolla myös raakakakkua, joka nimensä mukaisesti on kypsentämätöntä, mm. pähkinöistä, marjoista ja kuivatuista hedelmistä valmistettua, ravinteikasta herkkua. Raakakakkukokkimme Emma on aivan pettämätön kakkumestari! Valmistamme tuotteet laadukkaista, tuoreista raaka-aineista. Ateriat tilataan etukäteen, rajattu määrä! Ruuat ovat gluteenittomia ja täysin vegaanisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista.

ILTAPÄIVÄN KURSSI 13.30-16: Joogan Kahdeksan Askelta -luento sekä Yin&Yoga Nidra
Iltapäivällä vuorossa upea kokonaisuus joogafilosofiaa, yin-joogaa eli rauhallisia, puhdistavia venytyksiä sekä unijoogaa!

Aluksi Karri ammentaa meille ikivanhaa intialaista joogafilosofiaa - asanat eli joogatunneilla tehtävät liikkeet ovat vain pieni osa joogan kokonaisuutta! Ne ovat yksi joogan kahdeksasta askeleesta ja luennolla käymme läpi nämä tietäjä Patanjalin kokoamat yli 2000 vuotta vanhat joogapolun jäsenet.
Toinen toistansa tukien osista rakentuu hienovarainen kokonaisuus, jota kutsumme joogaksi. Luento sopii joogaa jo harrastaneille sekä aloittelijoille - käymme asiat läpi selkeästi ja käytännöllisesti! 

Pienoisen pysähtymisen ja ruuan sulattelun jälkeen vaihdamme yin-joogaan - ihanan rentouttavaan joogaharjoitukseen. Teemme usean minuutin kestäviä, liikkuvuutta lisääviä asanoita kynttilänvalossa rauhallisessa ilmapiirissä. Viimeistenkin jännityksen ja stressin rippeidenkin sulaessa venytysten myötä pois jatkamme kohti Yoga Nidraa - eli unijoogaa. Tässä syvärentouttavassa harjoituksessa pääset ohjatusti etenemään mielen hienovaraisimmille tasoille - mullistava kokemus auttaa kehoa palautumaan optimaalisesti ja palaat kotiin hyvinvoivana, stressittömänä ja elinvoimaisena.

VOIT OSALLISTUA JOKO MOLEMPIIN TAI VAIN TOISEEN KURSSIIN! Ilmottautuessasi varaa paikkasi kurss(e)ille osoitteesta varaaheti.fi/saanayoga (siirry oikean viikon kohdalle) ja mikäli haluat ruokailun (Buddha Bowl ja raakakakku), varaa paikka myös kohtaan Buddha Bowl&Raakakakku :) erityisruokavalioista pyytäisimme tietoa joko Facebook -viestillä (Saana Yogalle) tai tekstarilla p. 0409123742! VARAA PAIKKASI HETI - ne viedään nopeasti ;)

HINNAT:
Yksi kurssi (2,5h): 35e
Molemmat kurssit (5h joogaa!): 60e
Buddha Bowl&Raakakakku -lounas: 15e
KOKO SETTI: 70e
Maksu paikan päällä tapahtumapäivänä! Välineinä käy kortit, käteinen ja Smartum (paitsi Smartumit ei käy ruokaan!)
Varaus peruutettava viim. 48h ennen tapahtuman alkua, peruuttamattomista/myöhään peruutetuista veloitetaan.

T. Saana & Karri
psst! Älä epäröi kysyä lisätietoa! Laita Facebookissa viestiä tai puhelimitse 0409123742/Saana

NÄHDÄÄN!

View Event →
Sep
4
to Sep 17

Avajaisviikot!

Studio avataan 4.9. maanantaina, josta eteenpäin kaikki tunnit ovat maksuttomia kaksi viikkoa. Voit siis tulla kokeilemaan niin monelle tunnille kun haluat kahdella ensimmäisellä viikolla! Tulossa myös sarjakorttien avajaistarjouksia ja arvontaa, pysy kuulolla... :)

Suosittelen ilmottautumaan tunneille etukäteen - löydät ajanvarausjärjestelmän osoitteesta www.varaaheti.fi/saanayoga . Jos jostain syystä varaus ei onnistu, soita/laita viesti p. 0409123742 tai email saana.autio(a)gmail.com . Muistathan, että kaikki tunnit ovat avoimia myös ekaa kertaa joogaaville!! Tule rohkeasti mukaan rennolla asenteella, meillä joogataan pilke silmäkulmassa ;)

View Event →