Back to All Events

Sydänavausjoogaa ja kaakaota Karrin vetämänä

Lauantaina 18.11. joogataan ja nautitaan perulaista huippukaakaota. Kaakaopapu sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja on yksi tutkituimpia Superfoodeja. Kaakaopapu sisältää runsaasti mm. magnesiumia, rautaa, kromia ja sinkkiä. Kaakao on erinoimainen kuitujen lähde ja yli 10% kaakaon painosta on antioksidantteja. Tämän lisäksi kaakaolla on piristävä ja kehoa avaava vaikutus. Käytämme kaakaon voimaa syventämään joogaharjoitusta ja avaamaan erityisesti sydämen ja rinnan aluetta sekä sydänchakraa.

Päivä aloitetaan huippulaatuisen perulaisen kaakaon nauttimisella. Kaakaon juomisen ohella avataan keskustelua kaakaon erinomaisuudesta ravintoaineena ja adaptogeeninä. Lisäksi jaan tietoa ja kokemusta kaakaon hienovaraisemmista vaikutteista energiakehoon ja erityisesti sydänchakraan. Tämän jälkeen tehdään sydänalueelle keskittyvä asanaharjoitus, joka huipentuu pitkään ja nautinnolliseen shavasanaan eli loppurentoutukseen ja ohjattuun visualisaatioon. Asanaharjoitus soveltuu erityisesti konttorityötä tekeville, tiukoista hartioista ja rinnanalueesta kärsiville ja niille, jotka kaipaavat lisää liikkuvuutta yläkehoon. 

Ennen paikalle saapumista olisi hyvä välttää piristäviä nautintoaineita kuten kahvia, mustaa ja vihreää teetä: stimulantit kuten kofeiini heikentävät kaakaon vaikutusta. 

Paikalla on varalta kertakäyttömukit, mutta kaakao on ihanaa nauttia omasta lempimukista ja samalla säästämme myös hieman luontoa. Eli OMM (oma muki mukaan).  

Päivän kulku:

11:00 -11:30 Kaakaon juominen ja keskustelu
11:30 - 13:00 Asanaharjoitus
13:00 - 13:30 Loppurentoutus ja päivän yhteenveto

Hinta 30€/henkilö sis. alv. Opiskelijat 25€/henkilö sis. alv
Ilmoittautumiset osoitteessa:

https://www.varaaheti.fi/saanayoga/fi/saana_yoga/classes

Max 20 osallistujaa.

Earlier Event: November 4
Yoga Bliss
Later Event: December 5
Joulukuun poikkeukset aukioloihin