Back to All Events

Yoga Bliss

Mahtavia uutisia - järjestämme Saana Yogalla ihan huikeen joogatapahtuman Pyhäinpäivänä 4.11.! Päivä sisältää kaksi monipuolista tiiviskurssia sisältäen mm. joogan filosofiaa, hengitysharjoituksia, powerful flow -asanaharjoitusta sekä yoga nidraa - eli unijoogaa! Lisäksi luvassa vegaaniruokaa ja mukavaa yhdessäoloa ♥ Voit osallistua vaikka molempiin kursseihin, ja viettää koko marraskuisen lauantain yhden päivän joogaretriitin merkeissä! Minkään sortin kokemusta, erityistaitoja tai -tietoja ET TARVITSE, tule omana itsenäsi!

AAMUN KURSSI 10.00-12.30: Pranayama&Power Vinyasa
Aloitamme aamun Karrin vetämillä pranayama- eli hengitysharjoituksilla. Ne auttavat lempeästi herättelemään, rauhoittamaan sekä virkistämään kehoa ja mieltä, antaen päivälle parhaan mahdollisen alun. Jatkamme Saanan johdolla voimakkaaseen vinyasa -harjoitukseen. Vinyasa tarkoittaa virtaavaa liikettä, ja tunnilla pääsetkin tuottamaan lämpöä kehoon puhdistavan, energisoivan - ja ennen kaikkea HAUSKAN harjoituksen merkeissä! Tunnin liikkeitä varioidaan kunkin taitotason mukaiseksi - täten myös joogamatolle ensi kertaa astuvat älkööt huoliko, harjoitus sopii kaikille tasoille. Varaa vettä ja pikkupyyhe - tunnilla hikitakuu ;)

LOUNASTAUKO 12.30-13.30: Buddha Bowl&Raakakakku
Vannomme joogisessa elämäntavassa puhtaan elämäntavan ja eritoten ruokavalion nimeen - siksi tahdomme esitellä teille ihanat, maailmalla suosioon nousseet kasvisateriat nimeltänsä BUDDHA BOWL'it. Ne ovat mm. juureksista, kasviksista, kvinoasta ja palkokasveista valmistettuja, ravinnerikkaita ja herkullisia ''kulhoja'' - hyvää ja puhdasta energiaa joogapäivään! Jälkiruuaksi on tarjolla myös raakakakkua, joka nimensä mukaisesti on kypsentämätöntä, mm. pähkinöistä, marjoista ja kuivatuista hedelmistä valmistettua, ravinteikasta herkkua. Raakakakkukokkimme Emma on aivan pettämätön kakkumestari! Valmistamme tuotteet laadukkaista, tuoreista raaka-aineista. Ateriat tilataan etukäteen, rajattu määrä! Ruuat ovat gluteenittomia ja täysin vegaanisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista.

ILTAPÄIVÄN KURSSI 13.30-16: Joogan Kahdeksan Askelta -luento sekä Yin&Yoga Nidra
Iltapäivällä vuorossa upea kokonaisuus joogafilosofiaa, yin-joogaa eli rauhallisia, puhdistavia venytyksiä sekä unijoogaa!

Aluksi Karri ammentaa meille ikivanhaa intialaista joogafilosofiaa - asanat eli joogatunneilla tehtävät liikkeet ovat vain pieni osa joogan kokonaisuutta! Ne ovat yksi joogan kahdeksasta askeleesta ja luennolla käymme läpi nämä tietäjä Patanjalin kokoamat yli 2000 vuotta vanhat joogapolun jäsenet.
Toinen toistansa tukien osista rakentuu hienovarainen kokonaisuus, jota kutsumme joogaksi. Luento sopii joogaa jo harrastaneille sekä aloittelijoille - käymme asiat läpi selkeästi ja käytännöllisesti! 

Pienoisen pysähtymisen ja ruuan sulattelun jälkeen vaihdamme yin-joogaan - ihanan rentouttavaan joogaharjoitukseen. Teemme usean minuutin kestäviä, liikkuvuutta lisääviä asanoita kynttilänvalossa rauhallisessa ilmapiirissä. Viimeistenkin jännityksen ja stressin rippeidenkin sulaessa venytysten myötä pois jatkamme kohti Yoga Nidraa - eli unijoogaa. Tässä syvärentouttavassa harjoituksessa pääset ohjatusti etenemään mielen hienovaraisimmille tasoille - mullistava kokemus auttaa kehoa palautumaan optimaalisesti ja palaat kotiin hyvinvoivana, stressittömänä ja elinvoimaisena.

VOIT OSALLISTUA JOKO MOLEMPIIN TAI VAIN TOISEEN KURSSIIN! Ilmottautuessasi varaa paikkasi kurss(e)ille osoitteesta varaaheti.fi/saanayoga (siirry oikean viikon kohdalle) ja mikäli haluat ruokailun (Buddha Bowl ja raakakakku), varaa paikka myös kohtaan Buddha Bowl&Raakakakku :) erityisruokavalioista pyytäisimme tietoa joko Facebook -viestillä (Saana Yogalle) tai tekstarilla p. 0409123742! VARAA PAIKKASI HETI - ne viedään nopeasti ;)

HINNAT:
Yksi kurssi (2,5h): 35e
Molemmat kurssit (5h joogaa!): 60e
Buddha Bowl&Raakakakku -lounas: 15e
KOKO SETTI: 70e
Maksu paikan päällä tapahtumapäivänä! Välineinä käy kortit, käteinen ja Smartum (paitsi Smartumit ei käy ruokaan!)
Varaus peruutettava viim. 48h ennen tapahtuman alkua, peruuttamattomista/myöhään peruutetuista veloitetaan.

T. Saana & Karri
psst! Älä epäröi kysyä lisätietoa! Laita Facebookissa viestiä tai puhelimitse 0409123742/Saana

NÄHDÄÄN!

Earlier Event: September 4
Avajaisviikot!