Back to All Events

Suomi100 - Olutjooga

Olutjoogaa Porissa

Miten saada joogasta hieman suomalaisempaa? Juomalla samalla kaljaa, tietenkin. Tervetuloa juhlistamaan satavuotiasta Suomea Saana Yogalle olutjoogan parissa! Luvassa hauska ja monipuolinen joogaharjoitus, jonka ohessa hömpsimme sihijuomaa - tuo mukaan oma pullosi!

Tälle tunnille ei tarvita aiempaa joogakokemusta eikä varsinkaan nallekarkin notkeutta tai ruista ranteessa. Riittää, kun tulet liikuntaan soveltuvissa vaatteissa, pilke silmäkulmassa! Hintaa tapahtumalla on juhlan kunniaksi vain 10,0 euroa - maksu tapahtumapaikalla joko kortilla, käteisellä, Edenredillä, Smartumilla, Tykyllä, ePassilla ... Taikka sitten Saana Yogan sarja- tai kausikortilla. Ilmottautuminen käynnissä, paikkoja rajoitetusti! Varaa siis omasi www.varaaheti.fi/saanayoga ! Jos käykin niin ettet pääse, niin peruutathan ilmottautumisesi reiluuden nimissä 24h ennen. 

Kippis!
T. Saana
puh. 0409123742

Earlier Event: December 5
Joulukuun poikkeukset aukioloihin
Later Event: December 22
Joululahjajoogaa 22.12.