Back to All Events

Fear is an ILLUSION

Rohkea on se, joka yrittää pelosta huolimatta! Tervetuloa haastamaan itsesi ja voittamaan pelkosi Saana Yogan ja Yoga Elen yhteiseen työpajaan lauantaina 24.2.! Monipuolisen päivän aikana käsittelemme pelon tunnetta mm. asanaharjoituksen, meditaation ja kirjoitustehtävien merkeissä. Tutkailemme käsitasapainoja ja käsilläseisontaa rauhalliseen tahtiin, puramme ne pieniin osiin. Mitä lihaksia aktivoit, mihin suuntaat painopisteen ja mihin katseen? Hoksatessasi jutun jujun huomaat, miten mahdottomasta tulee mahdollista ja voit päästää pelosta irti! 

 

ET TARVITSE minkäänlaista kokemusta tai taitoa käsillä tasapainoilusta, tule omana itsenäsi! Päivän aikana tulet ymmärtämään, miten kaikki on mahdollista JUURI SINULLE ja saat energiaa tulevan kevään haasteisiin! Työpajan oppeja ei tarvitse eikä kuulu jättää joogamatolle, vaan voit viedä oivallukset arkielämääsi. Saat paljon materiaalia ja erilaisia harjoituksia, joita voit hyödyntää myös kotonasi.

 

Nämä nimenomaiset harjoitukset ovat muuttaneet niin Saanan kuin Elenankin elämän; haluamme jakaa tämän kaiken just sun kanssa. Elena Kokkala opettaa joogaa ympäri maailman ja on Happy Jack Yogan tiimin jäsen. Matkustelu ympäri maailman saattaa kuulostaa unelmalta, jossa päivät kuluu aurinkoa ottaen hiekkarannoilla. Sen sijaan eritoten yksin reissailu vaatii aikamoista kanttia, haasteita hyppää eteen harva se päivä. Luovuttamisen sijasta Elenasta on kuoriutunut pelon hallitsemisen mestari, ja nyt sulla on ainutlaatuinen tilaisuus oppia häneltä!

 

Kolmen tunnin työpajan hinta on 35 euroa, maksu paikan päällä kortilla, Smartumilla, Edenredillä, ePassilla tai riihikuivalla. Ilmottautuminen etukäteen osoitteessa www.varaaheti.fi/saanayoga - varaa paikkasi heti! Varauksen peruminen on tehtävä torstai-iltaan klo 21 mennessä - myöhemmin perutuista varauksista veloitetaan. 

 

Ota mukaan muistiinpanovälineet, vesipullo ja halutessasi välipalaa. Tarjolla on teetä ja hedelmiä! Kaiken muun tarvittavan, mm. maton, blokit ja säkkipillin saat paikan päältä. Kysymysten ilmetessä laita viestiä Saanalle Fasessa, IG:ssä, tekstarilla p. 0409123742 tai tule paikan päälle <3

 

’’Fear is an illusion between you and success.’’ - Yoga Ele

 

Earlier Event: February 15
Hyväntekeväisyysilta!
Later Event: September 3
Saana Yogan 1 v.-juhlaviikko!