Back to All Events

Hyväntekeväisyysilta!

Tervetuloa Saana Yogan, Tanssiterapia Piuman & Karri Takko Joogan hyväntekeväisyysiltaan osallistumaan erilaisille tunneille! 

Olemme mukana Yogoben ja Sylva ry:n järjestämässä hyväntekeväisyystempauksessa! Osallistu tunneille Saana Yogalla torstaina 15.2. maksa mitä haluat -periaatteella ja kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Sylva ry:n toimintaan – syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi.

Sylva ry tukee ja auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään selviytymään haastavan elämäntilanteen keskellä. Meillä on kunnia olla mukana tapahtumassa, tule sinäkin tekemään hyvää joogaamalla ja tanssien!

Klo 16.30-17.45 Luova tanssi / Kaisa Selin / Tanssiterapia Piuma
Tunnilla tanssitaan löytämällä hyvää oloa liikkeestä, kuunnellen omaa kehoa ja löytäen omia tapoja liikkua. Teemme kaikille sopivaa liikesarjaa sekä tutustumme liikeimprovisaatioon. Tervetuloa nauttimaan liikkeestä!

18.00-19.15 Yin / Saana Autio / Saana Yoga  
Rauhallisella Yin -tunnilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, jotka puhdistavat ja rentouttavat kehoa samalla lisäten liikkuvuutta. 
Yin -tunneille voit tulla ilman aiempaa kokemusta joogasta - rauhallinen harjoitus soveltuu mainiosti ensimmäiseksi joogatunniksi!

19.30-20.45 Lempeä Vinyasa Flow / Karri Takko / Karri Takko Jooga
Aloitamme tunnin lempeästi ja rauhallisesti, kehittäen vähitellen lämpöä kehoon. Tunti etenee vähitellen kohti voimakkaampaa vinyasa- osuutta, jossa on tarkoituksena saada hieman hikeä pintaan ja kehon metaboliikka kunnolla aktivoitua. Tämän vahvistavan osuuden jälkeen onkin hyvä siirtyä pitkään loppurentoutukseen, jossa tunnin hyödyt pääsevät kunnolla integroitumaan syvärentoutuksen aikana. Fuusiotunti jossa yhdistellään erilaisia joogan lajeja.

Earlier Event: December 22
Joululahjajoogaa 22.12.
Later Event: February 24
Fear is an ILLUSION