Back to All Events

Saana Yogan 1 v.-juhlaviikko!


SYYSKAUSI ALKAA 3.9.! 
🍁EnsimmĂ€isen viikon tunnit toteutetaan maksa mitĂ€ pystyt -periaatteella - kaikki tuotto lyhentĂ€mĂ€ttömĂ€nĂ€ hyvĂ€ntekevĂ€isyyteen!

🍁Syksyn tarjouksena 3 kuukautta joogaa rajatta 180€ - kortin voit ostaa tĂ€stĂ€ hetkestĂ€ syyskuun 15. pĂ€ivÀÀn saakka!

🍁Lauantaina 8.9. avoimet ovet, tapahtumaa ja tarjoiluja!

🍁Tunnit tulevat varattaviksi 27.8.

🍁Joogaa lukkarissa mukavasti jo nyt - saa ottaa varaslĂ€hdön ;)

Vuosi sitten tuoreena joogaohjaajana, hakemusten ja laskelmien kanssa painiskelevana yrittĂ€jĂ€nalkuna en olisi ikinĂ€ uskonut, miten ihana joogastudio prosessissa syntyy. 

12 kuukautta ja lÀhes tuhat opetettua joogatuntia myöhemmin olen uskomattoman kiitollinen tÀstÀ kaikesta - Saana Yoga on saanut upean vastaanoton ja tÀnÀ pÀivÀnÀ Otavankadulla pyörii ihanan intiimi, lÀmmin joogasali! Kiitos tÀstÀ kuuluu teille; jotka kÀvitte kerran, jotka tulitte viikottain, jotka olette studiolla lÀhes joka pÀivÀ kuten myös teille, jotka tykkÀsitte Saana Yogasta Facebookissa.

Nyt on siis aika juhlia synttÀreitÀ! TÀnÀ syksynÀ lÀhes 20 viikkotuntia sisÀltÀvÀ aikataulu startataan tehden hyvÀÀ, maksa mitÀ pystyt -periaatteella. Kaikki tuotto juhlaviikosta lahjoitetaan lyhentÀmÀttömÀnÀ hyvÀntekevÀisyyteen!

Tule siis rentoutumaan ja vahvistumaan joogatunnille, varaa paikkasi normaalisti jĂ€rjestelmĂ€stĂ€ ja halutessasi lahjoita tunnin yhteydessĂ€. Olit sitten ensimmĂ€istĂ€ kertaa joogamatolla tai kokenut asanakonkari, meiltĂ€ löytyy jokajoogille sopivia tunteja. 

Jos et vielÀ ole salillemme ehtinyt, nyt on siihen upea tilaisuus!

Viikko huipentuu lauantain avoimiin oviin - Power Flow + Inversion -tunnin jÀlkeen tarjolla teetÀ ja herkkuja, ohjelmaa ja yhdessÀoloa! Aikataulusta lisÀÀ pian.

HyvĂ€ntekevĂ€isyyskohteena tĂ€llĂ€ kerralla on mielenterveys; kuten useasti olen joogapolkuni alusta teille kertonut, kamppailin muutama vuosi sitten masennuksen kanssa. Se sairaus on niin hirveintĂ€, kuin parasta, mitĂ€ minulle on sattunut; ilman sitĂ€ en olisi tĂ€ssĂ€, toteuttamassa unelmiani. 

En olisi pÀÀssyt masennuksen suosta ylös ilman lĂ€heisten, sairaanhoitajien ja samaa kohdanneiden tukea. TĂ€mĂ€n vuoksi haluan lahjoittaa kaikki tuotot viikosta Kulttuuripaja Lumon toiminnan tukemiseen! 

Lumo tarjoaa tukea, tekemistÀ ja toimintaa haastavassa elÀmÀntilanteessa oleville 18-35 vuotiaille. Moni osallistujista kÀykin lÀpi mielenterveydellisiÀ haasteita.

HyvÀntekevÀisyystunneilekin ilmoittaudutaan, ja mahdollisen lahjoituksen voi suorittaa kÀteisellÀ tai kortilla. Lukkarin löydÀt etusivulta ja FB:stÀ (kansikuva) ja tunnit pÀÀset varaamaan 27.8. alkaen :)

NAMASTE ♄
t. Saana

Earlier Event: February 24
Fear is an ILLUSION