Cart 0

Jooganohjausta suoraan sydämestä.

 

Saana Yoga on lämminhenkinen, hyvän fiiliksen joogastudio Porin keskustassa. Mukaan pääsee ilman aiempaa kokemusta; tuntivalikoimasta löydät niin voimakkaat flowjoogatunnit, kuin rauhoittavat yintunnit.

Ajantasaisen aikataulun ja lyhyet tuntiesittelyt löydät ajanvarausjärjestelmästä. Kaiken tarvittavan saat studiolta lainaan ja maksu suoritetaan tunnin ohjaajalle. Tervetuloa, nähdään tunneilla <3

 
leikattu 008.jpeg

Ajankohtaista

saana yoga muuttaa

Maaliskuussa muutetaan uusiin, upeisiin tiloihin! Avajaiset Länsipuistossa pidetään 23.3. klo 12-15, tervetuloa! Avajaisista eteenpäin kaikki tunnit pidetään uudella studiolla.


Laajennuksesta huolimatta tunnit pyörivät normaalisti!

Tuntikuvaukset ja yleisiä ohjeita löydät omalta välilehdeltään, siirry sinne näppärästi alla olevaa nappulaa painamalla! Tunneille voi tulla ilman minkään sortin kursseja tai kokemusta - ja aloittelijoiden tunnit ovat merkitty selkeästi tuntikuvauksiin :)

 

Tule omana itsenäsi!

Meillä vakituisia viikkotunteja ohjaa kolme koulutettua jooganohjaajaa: Saana, Kira ja Johanna. Opiskelemme jatkuvasti uutta, suunnittelemme joogatunnit ja keitämme teetä juuri sinua varten. Voit lukea meistä lisää Opettajat -välilehdeltä.

 
9.jpg